Auto lening van IDM Financieringen BV (2015)

De heer B. (33 jaar) uit Den Haag over een vordering van IDM Financieringen BV (2015)

Verzet tegen verstekvonnis uit 2008. Mijnheer kocht in 2002 een tweedehands auto gefinancierd met een lening. Na korte tijd wordt de wagen aangereden en “total loss” verklaard. De uitkering van de verzekeringsmaatschappij gaat op aan lopende uitgaven, waardoor de lening niet wordt afgelost. Advocaat brengt een verzet dagvaarding uit, waarin ook een beroep wordt gedaan op verjaring. IDM reageert hierop met een schikkingsvoorstel tegen finale kwijting.

De oorspronkelijke vordering bedroeg ongeveer € 5.000. Op het moment dat in verzet werd gegaan was deze opgelopen tot ongeveer € 11.750. De zaak is geschikt voor een bedrag van € 3.000.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.