5 april 2018

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Bosveld Gerechtsdeurwaarders & Incasso´s B.V. (www.bosveld.nl)
Plotterweg 26-28 (3821 BB) Amersfoort
Postbus 806 (3800 AV) Amersfoort
T. 033-4700000
E. info@bosveld.nl

Bosveld is al ruim dertig jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Centraal gelegen in Amersfoort biedt men klanten een landelijke dekking.

Klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector.

Bosveld draagt op een praktische manier bij aan het ondernemingssucces van haar klanten. Door het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het incassoproces,  zodat klanten hun doelen behalen. Daarnaast kan Bosveld zorgdragen voor juridische dienstverlening, facturatie, pre-incasso en schuldbewaking.

Voor een overzicht van deurwaarderskantoren in Nederland zie “Deurwaarderskantoren top 10”.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.