31 maart 2018

GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit N.V. (www.ggn.nl)
Vliegend Hertlaan 57 (3526 KT) Utrecht
Postbus 19212 (3001 BE) Rotterdam (correspondentieadres)
T. 088-3314747
E. info@ggn.nl

GGN Mastering Credit is in 2002 oorspronkelijk opgericht als een samenwerkingsverband tussen gerechtsdeurwaarderskantoren. Vandaag de dag is GGN met ruim 1.000 medewerkers, waaronder 100 gerechtsdeurwaarders, 500 incassospecialisten en 40 juristen, het grootste incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor van Nederland.

GGN Mastering Credit biedt organisaties alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Daarnaast adviseert GGN bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, traint zij medewerkers en biedt (tijdelijke) ondersteuning aan organisaties.

Als marktleider neemt GGN een prominente plaats in als dienstverlener aan de zorgsector, woningbouwcorporaties en talrijke landelijk bekende organisaties en bedrijven.

GGN Mastering Credit heeft 14 vestigingen verspreid over heel Nederland: Alkmaar, Almelo, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Drachten, Eindhoven, Goes, Heerlen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht (2 vestigingen) en Zwolle.

Voor een overzicht van deurwaarderskantoren in Nederland zie “Deurwaarderskantoren top 10”.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.