Huurachterstand van Woningstichting Haag Wonen (2015)

De heer O. (49 jaar) uit Den Haag over een vordering van Woningstichting Haag Wonen (2015)

Verzet tegen verstekvonnis uit 2015. Mijnheer is bij verstek veroordeeld tot betaling van achterstallige huurpenningen en het ontruimen van de huurwoning, omdat hij de huur lange tijd niet heeft betaald. Advocaat geeft in de verzet dagvaarding aan dat mijnheer deelneemt aan een schuldhulpverleningstraject (Den Haag Opmaat) en dat hij meer tijd nodig heeft om zijn schulden af te lossen. Tijdens de zitting bij de kantonrechter komen partijen een betalingsregeling voor de huurachterstand overeen.

Mijnheer mag in zijn woning blijven wonen als de achterstand volgens de betalingsregeling wordt ingelopen en de reguliere huurtermijnen stipt worden voldaan. Partijen dragen ieder hun eigen proceskosten.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.