Internet abonnement van Ziggo BV (2014)

De heer B. uit Den Haag over een vordering van Ziggo BV (2014)

Verzet tegen verstekvonnis uit 2013. Ziggo leverde diensten aan het adres waarop mijnheer stond ingeschreven, maar niet woonde. Degene die daar wel woonde had een overeenkomst met Ziggo afgesloten. Ziggo wilde beslag leggen op de spullen die mijnheer nog in de woning had staan en deze verkopen. De advocaat heeft een verzet dagvaarding opgesteld en laten betekenen. Ziggo hield desondanks vast aan haar standpunt dat mijnheer moest betalen. De rechtbank vernietigde het verstekvonnis omdat Ziggo niet aannemelijk kon maken dat een overeenkomst met mijnheer was gesloten.

De oorspronkelijke vordering bedroeg ongeveer € 800. Op het moment dat in verzet werd gegaan was deze opgelopen tot ongeveer € 2.200.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.