4 april 2018

LAVG Gerechtsdeurwaarders

Landelijke Associatie Van Gerechtsdeurwaarders B.V. (www.lavg.nl)
Van Elmptstraat 16, 1e t/m 4e verdieping (9723 ZL)  Groningen (hoofdkantoor)
Postbus 774 (9700 AT)  Groningen
T. 088-5284000
E. groningen@lavg.nl
E. zwolle@lavg.nl
E. amsterdam@lavg.nl
E. maastricht@lavg.nl

Bos Incasso en LAVG vinden hun oorsprong in de rechtsvoorganger Bos Gerechtsdeurwaarders die, sinds haar oprichting in december 1994, is uitgegroeid tot een gerenommeerde en toonaangevende incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. In 2006 is besloten tot een splitsing van het incassotraject: de (pré)minnelijke fase wordt door Bos Incasso uitgevoerd en LAVG verzorgt sindsdien de gerechtelijke- en executietrajecten.

Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) is een toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. LAVG voert haar werkzaamheden uit voor regionale en landelijke opdrachtgevers en hebben dan ook veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Hierdoor zijn zij in staat om een snelle en kundige inschatting te maken met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen.

LAVG heeft vestigingen in Groningen, Amsterdam, Maastricht en Zwolle.

Voor een overzicht van deurwaarderskantoren in Nederland zie “Deurwaarderskantoren top 10”.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.