4 april 2018

Syncasso Gerechtsdeurwaarders

Syncasso Nederland B.V. (www.syncasso.nl)
Euclideslaan 1 (3584 BL)  Utrecht (hoofdkantoor)
T. 088-8444222
E. post@syncasso.nl

Syncasso is de naam van de nieuwe incasso- en deurwaardersorganisatie die is ontstaan door de recente fusie van Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders en Incassade Deurwaarders en Incasso.

Syncasso onderscheidt zich door een motiverende en persoonsgerichte benadering van debiteuren en is koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Inzicht in de communicatieprofielen van debiteuren, verhaalscore en wetenschappelijke kennis van gedragsbeïnvloeding helpt Syncasso om personen met betalingsproblemen zeer gericht te benaderen. Deze wetenschappelijk gefundeerde werkwijze vergroot de kans dat betalingsproblemen worden opgelost. Syncasso heeft de ambitie om met zijn aanpak de nieuwe norm te zetten in de wereld van incasso- en deurwaarders.

Syncasso heeft specialisaties in onder andere de advocatuur, finance, zorg en huur. Daarnaast werkt de organisatie voor veel (groot)zakelijke bedrijven en overheden.

Syncasso heeft zes vestigingen in: Leeuwarden, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en Rotterdam.

Voor een overzicht van deurwaarderskantoren in Nederland zie “Deurwaarderskantoren top 10”.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.