Tandartsrekening van Tandartspraktijk N. BV (2016)

De heer H. (43 jaar) uit Rotterdam over een vordering van Tandartspraktijk N. BV (2016)

GGN Gerechtsdeurwaarders betekent een verstekvonnis uit 2007 en kondigt beslag roerende zaken aan. Advocaat brengt een verzet dagvaarding uit waarin wordt uitgelegd dat de tandartskosten niet door mijnheer, maar door zijn (op dat moment al) ex-vrouw en haar kind (uit een andere relatie) zijn gemaakt. Hierop laat de deurwaarder weten dat zijn cliënt bereid is om het vonnis niet langer ten uitvoer te leggen en de zaak met gesloten beurzen af te willen doen.

De oorspronkelijke vordering bedroeg ongeveer € 1.650. Op het moment dat in verzet werd gegaan was deze opgelopen tot ongeveer € 2.175.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.