Telefoonrekening van T-Mobile Netherlands BV (gekocht door Lindorff BV) (2015)

Mevrouw B. (55 jaar) uit Den Haag over een vordering van Lindorff BV (gekocht van T-Mobile Netherlands BV) (2015)

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders legt derdenbeslag ter uitvoering van een verstekvonnis uit 2005. Nadat advocaat een concept verzet dagvaarding heeft gestuurd aan de deurwaarder, laat deze weten dat Lindorff afziet van de tenuitvoerlegging van het vonnis, omdat de vordering in een procedure waarschijnlijk wordt verworpen door de rechter. Het derdenbeslag wordt per direct opgeheven en de deurwaarder sluit het dossier.

De oorspronkelijke vordering bedroeg ongeveer € 600. Op het moment dat in verzet werd gegaan was deze opgelopen tot ongeveer € 2.500.


Toegang tot betaalbare rechtshulp bij incassovragen en problemen
Stichting Mindercasso maakt zich sterk voor goede en betaalbare rechtsbijstand aan mensen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden.

Op onze website leggen wij vragen over incassoprocedures helder uit en dragen wij oplossingen aan hoe daarmee om te gaan. Ons landelijk dekkend netwerk van vrijwilligers is het hele jaar door 24/7 per mail, chat en telefoon bereikbaar voor mensen met dringende incassovragen en problemen. Onze hulp is gratis.

Contact
Neem contact met ons op via het reactieformulier.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.